Tactiel Stimulering

Tijdens een ontspanningsmassage Tactiel Stimulering neem ik je mee op een reis langs jouw lichaam. Je ligt op een warme tafel bedekt onder zachte doeken. In een ruimte die aangenaam van temperatuur is, waarin je zintuigen geprikkeld worden door heerlijke aroma’s en een rustgevend muziekje. Je zakt weg in een ultieme ontspanning, terwijl ik met aandacht en zachte aanraking je gehele lichaam (met uitzondering van intieme zones) langs ga. In het begin zul je nog veel in je hoofd zitten en je bewust zijn van wat ik doe. De oxytocine die aangemaakt wordt tijdens de behandeling helpt je uit je hoofd te komen en in je lichaam te gaan voelen. Je gaat je lichaam heel bewust ervaren en voelen. Tegen het einde van deze tactiele stimulatie val je misschien zelfs wel even in slaap. Na de behandeling ervaar je meer balans tussen lichaam en geest. Het hormoon oxytocine kan nog enkele weken je een toegenomen gevoel van rust en verbondenheid brengen.

Ontspanningsmassage Tactiel Stimulering
90 minuten
€55,-

Voor een afspraak staat 1,5 uur. Hiervan ben ik ongeveer 55 minuten bezig met de Tactiel Stimulering. Vooraf is er ruimte om even af te stemmen en je op je gemak om te kleden. Na de behandeling heb je alle tijd voor datgene waar jij behoefte aan hebt. Nog even in stilte wat langer blijven liggen of napraten over je ervaring. De kosten van zo’n ontspanningsmassage zijn €55,-. Dit kan contant of via een betaalverzoek betaald worden.

Zwanger

Ben jij zwanger en ben je toe aan meer ontspanning? Mijn praktijkruimte is voorzien van een speciale massagetafel voor zwangere vrouwen, waardoor het tot het einde van je zwangerschap mogelijk is om Tactiel Stimulering te ontvangen. Lees er hier meer over.

Cadeaubon

Ken je iemand die wel wat ontspanning kan gebruiken? Geef diegene dan een ontspanningsmassage Tactiel Stimulering cadeau! Een cadeaubon is beschikbaar voor een specifiek bedrag of voor een gehele behandeling.

Allergieën?

In mijn praktijk maak ik gebruik van neutrale oliën en worden de doeken gewassen met een ecologisch wasmiddel. Mocht je ergens allergisch voor zijn, geef het dan zeker aan.