Tactiel Stimulering

Tactiel Stimulering is voor iedereen die naar ontspanning verlangt. Het kan zijn dat je (eenmalig) een momentje voor jezelf wilt of dat je met bepaalde klachten kampt waar je vanaf wilt. In dat geval kan een behandeltraject iets voor je zijn. De kracht zit hem dan in de herhaling.

Behandeling

Tijdens een ontspanningsmassage Tactiel Stimulering neem ik je mee op een reis langs jouw lichaam. Je ligt op een warme tafel bedekt onder zachte doeken. In een ruimte die aangenaam van temperatuur is, waarin je zintuigen geprikkeld worden door heerlijke aroma’s en een rustgevend muziekje. Je zakt weg in een ultieme ontspanning, terwijl ik met aandacht en zachte aanraking je gehele lichaam (met uitzondering van intieme zones) langs ga. In het begin zul je nog veel in je hoofd zitten en je bewust zijn van wat ik doe. De oxytocine die aangemaakt wordt tijdens de behandeling helpt je uit je hoofd te komen en in je lichaam te gaan voelen. Je gaat je lichaam heel bewust ervaren en voelen. Tegen het einde van deze tactiele stimulatie val je misschien zelfs wel even in slaap. Na de behandeling ervaar je meer balans tussen lichaam en geest. Het hormoon oxytocine kan nog enkele weken je een toegenomen gevoel van rust en verbondenheid brengen.

Voor iedereen die naar ontspanning verlangt

Tactiel Stimulering is een professionele complementaire methode die ingezet kan worden bij uiteenlopende klachten, zoals:

 • Stress gerelateerde klachten, zowel fysiek als mentaal
 • Burn-out
 • Depressie
 • Angsten
 • Onrust
 • Ouderdom
 • Dementie
 • Autisme, NAH en AD(H)D
 • Hechtingsproblematiek
 • Trauma
 • Rouwverwerking
 • Slaapproblemen

Prijzen:

Behandeling
Tactiel Stimulering
90 minuten€55,-
Intake (enkel meerdere sessies)30 minutenGratis
Behandeltraject (10 sessies)10 x 90 min€495,-

Gevoelig of huiverig voor aanraking?

Het kan zijn dat je moeite hebt met aanraking. Bijvoorbeeld doordat je in je leven weinig aanraking hebt gehad of op een negatieve (traumatische) manier aangeraakt bent. Het kan zijn dat je gevoelig bent voor prikkels en daardoor huiverig bent om aangeraakt te worden. Geen zorgen, daar passen we de behandeling gewoon op aan. Ik kan over de kleding heen behandelen, de behandeling langzaam opbouwen of bepaalde lichaamsdelen (in het begin) overslaan als deze nog teveel spanning oproepen als ze aangeraakt worden. Hier zullen we het tijdens de intake uitgebreid over hebben, zodat ik de behandeling op jou af kan stemmen.

Cadeaubon

Ken je iemand die wel wat ontspanning kan gebruiken? Geef diegene dan een behandeling Tactiel Stimulering cadeau! Een cadeaubon is beschikbaar voor een specifiek bedrag of voor een gehele behandeling.

Allergieën?

In mijn praktijk maak ik gebruik van neutrale oliën en worden de doeken gewassen met een ecologisch wasmiddel. Mocht je ergens allergisch voor zijn, geef het dan zeker aan.

Algemene voorwaarden en huisregels

Wanneer je een behandeltraject aangaat met Present you, zijn de algemene voorwaarden en huisregels van toepassing. Deze staan hier vermeld en zullen bij een intake ook overhandigd worden en zijn onderdeel van de behandelovereenkomst.