Zwangerschapsmassage

Ook tijdens een zwangerschapsmassage neem ik je mee op een reis langs jouw lichaam volgens de aanrakingsmethode Tactiel Stimulering. Je ligt op een warme tafel bedekt onder zachte doeken. In een ruimte die aangenaam van temperatuur is, waarin je zintuigen geprikkeld worden door heerlijke aroma’s en een rustgevend muziekje. Je zakt weg in een ultieme ontspanning, terwijl ik met aandacht en zachte aanraking je gehele lichaam (met uitzondering van intieme zones) langs ga. In het begin zul je nog veel in je hoofd zitten en je bewust zijn van wat ik doe. De oxytocine die aangemaakt wordt tijdens de behandeling helpt je uit je hoofd te komen en in je lichaam te gaan voelen. Je gaat je lichaam heel bewust ervaren en voelen. Tegen het einde van deze tactiele stimulatie val je misschien zelfs wel even in slaap. Na de behandeling ervaar je meer balans tussen lichaam en geest. Het hormoon oxytocine kan nog enkele weken je een toegenomen gevoel van rust en verbondenheid brengen.

Deze speciale massagetafel is van alle gemakken voorzien die je als zwangere vrouw wenst om te kunnen ontspannen. Door de uitsparingen kun je ook met een zwangere buik op je buik op de tafel liggen en de volledige behandeling Tactiel Stimulering ontvangen. Heb je last van maagzuur als je plat op je rug gaat liggen? Dan zetten we de tafel een beetje omhoog, waardoor je niet helemaal plat hoeft te liggen.

Zwangerschapsmassage
90 minuten
€55,-

Voor een afspraak staat 1,5 uur. Hiervan ben ik ongeveer 55 minuten bezig met de Tactiel Stimulering. Vooraf is er ruimte om even af te stemmen en je op je gemak om te kleden. Na de behandeling heb je alle tijd voor datgene waar jij behoefte aan hebt. Nog even in stilte wat langer blijven liggen of napraten over je ervaring. De kosten van zo’n zwangerschapsmassage zijn €55,-. Dit kan contant of via een betaalverzoek betaald worden.